Четвер
16.05.2024
06:33
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вербовецька гімназія
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Серпень » 18 » Звіт директора школи
09:18
Звіт директора школи

Протокол

Загальних зборів (конференції)

Вербовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

18.06.2015

Присутні : працівники школи, учні , батьки

Порядок денний

1.Звіт директора школи про роботу за 2014-2015 н.р.

Слухали : Миклащук О.В. – заступника директора школи з навчально-виховної роботи , яка познайомила присутніх з Положенням про порядок звітування керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Попович В.П.- директора школи, яка прозвітувала про свою діяльність за 2014-2015 навчальний рік. Зокрема директор зазначила , що як керівник навчального закладу , у своїй діяльності протягом звітного періоду керувалася Статутом навчального закладу, Правилами внутрішнього розпорядку, посадовою інструкцією директора школи, законодавчими документами України та іншими нормативними актами, що регламентують роботу керівника загальноосвітнього навчального закладу. Як керівник даної школи прагнула спільно із педагогічним колективом , батьківським комітетом , радою навчального закладу створити хороші умови для учнів у навчально-виховному процесі. При винесенні певних рішень завжди намагалась враховувати думку педагогічного колективу , батьків.

Адміністрацією, педагогічним колективом школи проведено певну роботу щодо збереження й розвитку шкільної мережі. На початок 2014/2015 навчального року в школі було відкрито 9 класів, із них 1-4-х – 5 класів, 5-9-х – 5 класів. Мова навчання – українська. Станом на 29.05.2015 року кількість учнів становила 77 . Середня наповнюваність учнів у класах складала- 8,5: для порівняння – у 2011-2012н.р. – 18,5, у 2012 – 2013 н. р. – 20,3, 2013 – 2014 н.р. – 21,7. Протягом року із закладу вибуло за межі району – 1 учень ; випущено 5 учнів 9 класу; прибув до школи 1 учень. Шкільна мережа 2011/ 2012 н.р. 2012/ 2013 н.р. 2013/ 2014 н.р. Кількість учнів на початок навчального року 81 75 70 Кількість учнів на кінець навчального року 77 71 77 Середня наповнюваність класів 9 8,3 7,7 Охоплення допрофільним навчанням 18 20 16

На виконання статті 53 Конституції України, статті 35 Закону України «Про освіту», статті 6 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 19 Закону України «Про охорону дитинства», Постанови Кабінету Міністрів України від 12.04.2000 № 646 «Про затвердження Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку», наказу Держкомстату України від 06.11.2007 № 406 «Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 77-РВК «Звіт про кількість дітей шкільного віку» було організовано роботу щодо охоплення навчанням дітей шкільного та дошкільного віку, які проживають у мікрорайоні школи. Усього таких дітей 93 .Усі діти охоплені навчанням. На початок 2014/2015 навчального року в школі працювало 17 учителів у тому числі директор, 1 заступник з навчально-виховної роботи ( 0,5 ставки), 1 бібліотекар (0,5 ставки). У січні 2015 року 2 педагогічні працівники оформились на пенсію по вислузі років. Протягом навчального року школа була забезпечена кадрами. У школі працювало 7 осіб технічного персоналу. Педагогічні працівники мають кваліфікаційні категорії: - «спеціаліст вищої категорії» - 2; - «спеціаліст І категорії» - 2 ; - «спеціаліст 2 категорії» - 7; - «спеціаліст» - 4. У школі протягом 2014/2015 навчального року працювало: - педагогів пенсійного віку – 1. З 02.09.14 р. в школі організоване гаряче харчування, яким охоплено 97% учнів. Діти 1-4 класів харчувалися безкоштовно, а також харчувалися безкоштовно 12 дітей з малозабезпечених сімей (відповідно до довідок із соцзабезу), 6 дітей за рахунок спонсорської допомоги Островського П.С. Учні 5-9 класів харчувалися за батьківські кошти , здешевлення обідів було за рахунок вирощених овочів із пришкільної ділянки, спонсорської допомоги батьків сільськогосподарськими продуктами. У школі функціонували гуртки , учні 100% були охоплені гуртковою роботою.

Протягом року школа співпрацювала з позашкільними навчальними закладами. Так, від Школи сприяння здоров’ю на базі навчального закладу працював гурток «В'язання гачком». Результати своєї роботи гуртківці представляли перед громадськістю, брали участь у районних та обласних змаганнях, виставках.

Педагоги нашої школи постійно працюють над вдосконаленням існуючих та розвитком інноваційних форм виховної роботи з учнівською молоддю. Ці завдання реалізовуються під час позакласної роботи класів, яка об’єднує школярів усіх вікових груп конкурсними програмами та заходами. Педагоги прагнуть вибудувати виховний простір так, щоб він сприяв гармонізації особистості, глибоко усвідомлюють, що соціальна адаптація учнів, розуміння ними своїх прав та свідомого виконання обов’язків у значній мірі залежить від правильно визначених та обраних шляхів реалізації виховного процесу. Тому пріоритетними питаннями у виховній роботі школи залишається забезпечення всебічного розвитку особистості, сприяння її самовихованню й самореалізації, спрямування їх у своїй діяльності керуватися загальнолюдськими цінностями, глибоко розуміти традиції свого народу. Значна увага приділялася правовому вихованню, проводилися роз`яснювальні бесіди як з учнями які схильні до правопорушень, так і з їхніми батьками. Вівся постійний контроль відвідування школярами навчальних занять. Про відсутність дітей у школі батькам класними керівниками повідомлялося у телефонному режимі, кожного тижня в щоденниках учнів записувалися дані про відсутність їх на уроках. Оновлено куточок правових знань. На внутрішньошкільному обліку ніхто з учнів не перебуває.

Протягом року проводилась цілеспрямована робота щодо зміцнення матеріально - технічної бази навчального закладу. У 2014-2015 навчальному році спільними зусиллями школи та батьків покращився естетичний вигляд приміщення школи . Завдяки благодійної допомоги батьків проведено поточний ремонт шкільних приміщень, замінено 50 м.кв підлоги у спортивній залі. За бюджетні кошти здійснено промивку опалювальної системи школи. Школа тісно співпрацює з місцевими підприємцями , які надають посильну спонсорську допомогу школі. Так Воронюк В.М. Василишина О.В., Грицюк А.М. – подарували учням школи новорічні подарунки. Корпорація „Сварог” на свято Останнього дзвінка подарувала школі Сертифікат на 10 000 гривень, які плануються використати на покращення матеріально- технічної бази навчального закладу.

Протягом навчального року було створено належні умови роботи працівникам школи. В школі не порушуються правила охорони праці. Робота з охорони праці, безпеки життєдіяльності, виробничої санітарії, профілактики травматизму дітей у побуті та під час навчально-виховного процесу визначається у діяльності педколективу як одна із пріоритетних і проводиться відповідно до Законів України «Про охорону праці», «Про дорожній рух», «Про пожежну безпеку», Державних санітарних правил і норм улаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організацій навчально-виховного процесу, та інших численних нормативних актів, які регламентують роботу школи з цих питань.

Медичне обслуговування учнів та працівників школи організовано відповідно до нормативно-правової бази. Для якісного медичного забезпечення учнів та вчителів у закладі обладнаний медичний кабінет де працює шкільна медична сестра, яка організовує систематичне та планове медичне обслуговування учнів, забезпечує профілактику дитячих захворювань. Відповідно до результатів медичного огляду дітей, на підставі довідок лікувальної установи у школі уточнені списки учнів підготовчої, основної групи та групи звільнених від занять фізичною культурою на навчальний рік. Відповідно цих списків виданий наказ по школі. Всі працівники школи щорічно проходять поглиблений медичний огляд у липні відповідно графіка.

У червні 2015 року здійснювалося оздоровлення школярів у пришкільному таборі «Вербиченька». Під час оздоровлення у таборі відпочинку проводились цікаві масові заходи.

ВИСТУПИЛИ: Діхтярук Ю.С. - вчителька початкових класів, яка від імені педколективу оцінила роботу директора школи. Вона наголосила ,що адміністрацією школи створюються всі умови для навчання і виховання дітей; школа набула затишного вигляду , поліпшилося харчування; батьки постійно інформуються про роботу школи. Діхтярук Ю.С. оцінила роботу адміністрації школи позитивно. Грицюк Г.М. - голова батьківського комітету , яка від імені батьків висловила подяку адміністрації школи за створені умови для навчання і виховання дітей. Відмітила , що значно покращилася матеріально – технічна база школи , висловила задоволення батьків і учнів роботою навчального закладу.

Вирішили : роботу директора школи вважати задовільною.

Голова зборів: О.В.Миклащук

Секретар: Н.А.Петрук

Переглядів: 470 | Додав: serg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz